Sunday, July 24, 2011

Στρατιωτικοί και μεταθέσεις

Διαβάζοντας την ανάρτηση (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_7016.html#more) του πικραμένου, καθώς φαίνεται, Δόκιμου, θα ήθελα να τον πληροφορήσω για μια εξέλιξη που ίσων να μην έχει υπ' όψιν του.
Πριν από ένα μήνα περίπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, με απόφασή του δίνει το δικαίωμα σε στρατεύσιμους που υπηρετούν σε 23 ακριτικές μονάδες υψίστης δυσκολίας (όπως το αναφέρει), μετά από τη συμπλήρωση δύο μηνών εκεί να μετατίθενται σε μονάδες της επιλογής τους. Συγκεκριμένα μονάδες υψίστης δυσκολίας θεωρούνται αυτές που βρίσκονται στον βόρειο
Έβρο, Καστελόριζο, Τήλο, Νίσυρο, Σύμη και Σαμοθράκη. Η απόφαση αυτή αφορά τους καταταγμενους από την Α΄ 2011 ΕΣΣΟ και μετέπειτα.
Η απόφαση του Υπουργού αναφέρεται σε στρατεύσιμους χωρίς να κάνει καμία αναφορά εξαίρεσης των Δοκίμων. Θεωρώ πως και οι Δόκιμοι, από τη στιγμή που δεν είναι μόνιμοι αξιωματικοί καριέρας αλλά υπηρετούν την θητεία τους, είναι κι αυτοί στρατεύσιμοι και δικαιούνται κι αυτοί μετάθεση μετά την πάροδο δύο μηνών σ' αυτές τις περιοχές.
Επειδή το θέμα αφορά κι εμένα αν κάποιος γνωρίζει ειδικότερα για το θέμα των Δοκίμων ας μας πει.


Widget by Forex Trading | Business

0 comments:

Post a Comment

 
Online